Escio team

Over 500 løsninger levert

Våre kunder favner mange bransjer og det er et stort spenn i størrelsen. Vi lar oss begeistre av både små og store prosjekter; så lenge vi får brukt vår kunnskap! Typiske kunder er SMB i Norge, medium til større selskaper i Europa og offentlig sektor i Norge.

Fagforbundet

Trimming av et stort nettsted

Med sluttbruker i sentrum har vi redesignet, løsrevet og nedskalert fagforbundet.no.

Les kundehistorien

Motor Gruppen

Ulike forhandlere - ett utseende!

Komplett plattform for alle bilforhandlere i Motor Gruppen

Les kundehistorien

Motor Gruppen

Kartlegging av digital modenhet på nett i norsk bilbransje

Forprosjekt for å kartlegge digital modenhet i det norske bilmarkedet, på oppdrag fra Mitsubishi, Renault og Dacia-importøren, Motor Gruppen.

Les kundehistorien

Gausdal Landhandleri

Sparringspartner for digitalisering i byggevarebransjen

Gjennom smidig metodikk og en transparent prosess har vekstvinneren Gausdal Landhandleri full kontroll på utviklingsløpet for ulike digitale løsninger.

Les kundehistorien

Dekk og Felg

Lagde sin egen konkurrent

Selskapet Dekk og Felg ønsket å komme konkurrentene i forkjøpet, og ville ha en "digital dekkselger" for å utfordre seg selv, slik at kundene kunne kjøpe dekk enklest mulig.

Les kundehistorien

Zulufadder

Uavkortet støtte til fadderbarna hos Zulufadder

Zulufadder er en fadderorganisasjon startet av Mari Maurstad, og hjelper barn i Sør-Afrika i deres eget hjem. Målsetningen til organisasjonen er at beløpet som fadderen gir i sin helhet skal gis til fadderbarna.

Les kundehistorien

European Space Agency

Prosjektplanlegging for verdensrommet

European Space Agency (ESA) hadde behov for å forenkle rutiner rundt sin teknologiutvikling for romfart. Hovedutfordringen som ble løst i dette tilfellet var å automatisere de delene av rapporteringsprosessen som fremdeles ble gjort manuelt.

Les kundehistorien

EAB Engineering

Nettsider til EAB Engineering

Offshore-selskapet EAB Engineering er en del av Schlumberger-gruppen og er en viktig leverandør innen offshore. De tilbyr både ferdigsystemer og påtar seg skreddersøm i liten og stor (veldig stor!) skala. De hadde et sterkt behov for å profesjonalisere sin markedsføring.

Les kundehistorien

Akershus fylkeskommune

Digital årsrapport

Årsrapport levert som nettløsning med integrert søk, og som er brukervennlig også på mobilen. Den mottok bronse i utdelingen av Farmandprisen 2014.

Les kundehistorien

Fagforbundet

Medlemsportal for 350 000 medlemmer

Fagforbundet gikk gjennom en omfattende digitaliseringsprosess, som har forbedret rutiner og informasjonsflyt når mange skal kommunisere til svært mange medlemmer, i en variert og distribuert organisasjon.

Les kundehistorien

Fagforbundet

Nesten 500 fagforeninger samkjørt på èn plattform

Hvordan er det mulig å lage hundrevis av selvstendige nettløsninger på en kostnadseffektiv måte? Fagforbundet har greid det sammen med oss.

Les kundehistorien

Akershus fylkeskommune

Finner all informasjon på ett sted!

Akershus fylkeskommune ønsket å kunne kommunisere effektivt og målrettet til mange ulike målgrupper i organisasjonen. Det er ikke uten utfordringer når du skal treffe 5000 personer med relevant informasjon.

Les kundehistorien

Bravo Audiovisual AS

Kundeportal med selvbetjening

Kundeportalen gir kundene tilgang til egen reskontro, fakurahistorikk og ordrestatus og kutter ned antallet henvendelser via e-post eller telefon inn til Bravo Audiovisual drastisk.

Les kundehistorien
Escio team

Hvilke bransjer jobber vi med?

Vår kjernekompetanse ligger ikke i en spesiell bransje, men vi har erfaring og kunnskap fra:

  • Varehandel
  • Grossister
  • Media/publishing
  • Medlemsbaserte organisasjoner
  • Kjedebaserte organisasjoner
  • Konsern
  • Bilbransjen: Forhandlernivå, forhandlergrupperinger og importører
  • Fylkeskommuner/kommuner

Finner du ikke din bransje i oversikten, kan vi likevel være relevante for deg. Vår bredde i bransjeerfaring er en trygghet hvis du ser etter muligheter for kompetanseoverføring og overføringsverdi mellom bransjer eller selskaper.

Kunder vi har jobbet med

Personvernerklæring og cookies