Digital rådgivning

Det kan være lett å føle seg rådvill i dagens mylder av muligheter, både når det gjelder valg av tjenester og programvare. Vi vil hjelpe deg til å gjøre smarte investeringer som skaper vekst!

Digital rådgivning

Vi bistår med kartlegging av «problemet» slik at du får testet og utviklet den løsningen som passer best.

Vi hjelper deg med å snakke med kundene dine («hva er det som smerter», «hva er det du savner?» i kombinasjon med observasjoner og analyse) og utfordrer ansatte, ledelse, styre og eiere til å bidra med innspill til å skape tjenester eller produkter som er levedyktige.

Vi kan gi råd om:

Innovasjon på tvers av fag

De fleste selskaper definerer seg som en leverandør av en vare eller en tjeneste. Vi tror at kjernekompetansen ofte kan brukes i helt nye sammenhenger, og da må man «tenke ut av boksen». Gjennom kunnskapsdeling og en mer helhetlig tilnærming til hvordan bedriftens kjernekompetanse kan inngå i helt nye løsninger og økosystemer, kan vi skape nye muligheter.

Evaluering / sparring rundt innkjøp og anskaffelser

Vi gir deg (og dine leverandører) sparring slik at du ikke bare går til selskapet med den flinkeste selgeren (han/hun som er flinkest til å «mase» og selge deg «sitt produkt» som løsningen på ditt problem), men finner leverandøren som passer best for å løse dine behov, og som du kan vokse med. Vi har over 15 års erfaring ed å «sitte på den andre siden» av bordet.

Hvordan du kan forenkle arbeidsflyten gjennom smartere digitalisering av prosesser?

Gjennom vår prosess med bruk av «Lean Service Creation» og andre rammeverk, avdekker vi de viktigste faktorene for å lykkes i møte med markedet. Teknologi er bare èn ingrediens – det viktigste mener vi er helheten og en åpen og spørrende tilnærming til å løse din kundes «problem» eller «smerte»

Trenger du bistand fra erfarne teknologer til å finne nye løsninger?

Ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi utfordrer gamle tanker og "slik har vi alltid gjort det" med smartere løsninger.

Espen Holje
Håvard Narvesen
Terje Krogstad
Tonje Vik Jevard

Fyll ut skjemaet - så tar vi kontakt så raskt som mulig

Vi gleder oss til å høre fra deg. Din informasjon vil kun bli brukt til formålet om å kontakte deg denne ene gangen.

Ting vi kan

Personvernerklæring og cookies